Overslaan en naar de inhoud gaan

Kijkwoning Evo Construct

Locatie:
Kampenhout


Deze moderne woning dewelke u steeds kan komen bezichtigen is opgetrokken uit een staalstructuur waar we grote overspanningen mee kunnen maken zodat er geen enkele binnen muur de functie heeft van draagmuur wat de inrichting enorm flexiebel maakt . bij deze woning hebben wij geopteerd om zowel de vloer als het plafond volledig naadloos door te trekken zodat  later eventueel te binnen muren kunnen verplaatst worden. 

voor de wanden hebben wij geopteerd voor sandwich panelen dewelke een enorm goede issolatie bieden,  u zal zien dat wij de voorzijde van het gebouw opgetrokken hebben in pannelen van 60 cm hoog daardoor word de woning niet allen luchtiger ook kunnen wij indien er in het ontwerp rekening mee word gehouden de ramen en poorten mooi laten uitkomen . 

aan de achterzijde hebben wij pannelen van 1 meter hoog gerbuikt om u het verschil te kunnen tonen, hier dienen de ramen beperkt te worden tot een hoogte van 1 meter of dienen ze uitgezaagd geworden. 

de dakopbouw bestaat uit een steeldeck met hierop een pir en rockwhool isolatie en als dak dichting een pvc. 

belangrijk is dat deze woning is opgetrokken uit materialen die reeds meer dan 10 Jaar in omloop zijn en hun levensduur hebben bewezen!